Sponsorer

I Drive Badmintonklub er vi meget glade for vores sponsorer. En stor tak til dem, der har valgt at satse på og støtte op om vores klub.

STØT KLUBBENS SPONSORER – DE STØTTER OS

Sponsorer for hele klubben:

Li-Ning ( www.li-ning.dk)

Sponsorer for seniorafdelingen:

Frederiksberg Ølbar

Vi har desuden rabataftaler med:

• Fata Morgana, Borups Plads 26, 2200 København N. (15%)
  • Da Claudio, Godthåbsvej 42, 2000 Frederiksberg (10%)

Vi har desuden rabataftaler med:

Bliv sponsor og støt Drive Badmintonklub

Drive er Frederiksbergs højest rangerende badmintonklub. Som sponsor for Drive vil man derfor, udover at støtte op om den lokale idræt i Frederiksbergområdet, også blive forbundet med en klub, hvor seriøsitet, socialliv og bevægelsesglæde mødes i badmintonsporten.

Som sponsor for Drive Badmintonklub vil man med et 1 eller 2-årigt sponsorat få tildelt en reklameplads (banner) i Mariendalshallen. Hvert andet år er det endvidere muligt at få trykt sit logo på vores spilletøj.

Kunne din virksomhed tænke sig at støtte op om Frederiksbergs største badmintonklub, er du meget velkommen til at kontakte Drive på drive-badminton@mail.dk.