Sponsorer

I Drive Badmintonklub er vi meget glade for vores sponsorer. En stor tak til dem, der har valgt at satse på og støtte op om vores klub.

STØT KLUBBENS SPONSORER – DE STØTTER OS

Drive er Frederiksbergs højest rangerende badmintonklub. Som sponsor for Drive vil man derfor, udover at støtte op om den lokale idræt i Frederiksbergområdet, også blive forbundet med en klub, hvor seriøsitet, socialliv og bevægelsesglæde mødes i badmintonsporten.

Som sponsor for Drive Badmintonklub vil man med et 2-årigt sponsorat få tildelt en reklameplads på vores spilletøj. Klubbens 4 højest rangerede turneringshold spiller i Drives officielle spilletøj, hvilket betyder, at reklamen i løbet af sæsonen vil blive eksponeret i hele Københavnsområdet, i store områder på Sjælland -og i enkelte tilfælde også i Jylland og på Fyn.

Desuden vil sponsorer få tildelt et holdfoto, firmalogoet trykt i klubbens klubblad, mulighed for reklameskilt i hallen ved alle hjemmekampe etc.

Kunne din virksomhed tænke sig at støtte op om Frederiksbergs største badmintonklub, se da vedhæftede sponsormappe eller kontakt Karin fra sponsorudvalget på mailadr. karink80@hotmail.com.

Sponsormappe findes på dette link: Sponsormappe

Rabataftaler

Vi har desuden rabataftaler med: