Gå til startsiden her >>

Ungdom

 

Velkommen til DBK Ungdomssider

 
Se hvad der sker i ungdomsafdelingen lige nu under: Nyheder eller aktiviteter - eller på vores Facebookside, hvor spillere og trænere løbende lægger ting ud.

Øverst på denne side, kan du vælge "ungdom" og på undersiderne læse og klikke dig frem til en masse oplysninger om ungdomsafdelingen i Drive. 

 
Hvis du ikke finder hvad du søger her, så er spørgsmål velkomne og kan sendes til nedenstående e-mail-adresse
Vi håber, du finder, hvad du har brug for.
 
Ungdomsformand Gitte Strand Henriksen kan træffes på email: brigit@it.dk 


Mariendalshallen, Hal A

Mariendalsvej 21 C

2000 Frederiksberg   Hvad står vi for?

Drives ungdomsafdeling har plads til alle fra 5-18 år, uanset om du har spillet før, eller er helt ny i badmintonverdenen. Vi mener at vores klub skal være et samlingssted for børn og unge, hvor man opfører sig ordentlig over for hinanden og hvor træningen er en kombination af at have det sjovt, lære noget nyt og via de rette udfordringer opleve forbedringer. Om du kommer ind og slet ikke kan ramme bolden eller er hamrende god fra start har ingen betydning. Alle er velkomne, desuden kan badminton jo være netop Dit skjulte talent?:)
 

Badminton er sund, sjovt og udviklende

Du ved det måske ikke - men badminton er super godt for både balance, motorik, styrke, smidighed og konditionen! Og samtidigt bliver du udfordres på det mentale, da der er meget taktik i badminton.
Så badminton er den perfekte sport for dig, der gerne vil udvikle din hjerne og krop i en sund retning og samtidig have det sjovt.
 

Ny spiller i Drive Ungdom?

Hos Drive er der altid plads til en spiller og ven mere. Under fanebladet træningstider kan du finde den træning(er), som lyder god for dig og så kan du fluks ringe til Ungdomsformand, Gitte Strand Henriksen tlf. 41 35 40 16 og aftale en prøvetime. Du kan læse mere om fx. ketsjere, bolde og briller i de nedenstående punkter.
 

Hvad med ketsjere og bolde?

Når du er helt ny som spiller, skal du bare sørge for at huske dig selv. Vi har nemlig altid låneketsjere klar til alle nybegyndere.
Hvis du selv har nogle indendørssko, så må du meget medbringe dem, da det at spille på strømpefødder kan give nogle slemme rutsjeture. Hvis du ingen indendørssko har endnu, kan du i nød spille med bare fødder. Du vil ikke være hverken den første eller sidste der gør det.
Bolde skal du heller ikke tænke på, da dette er noget træneren nok skal sørge for.
 
Så du skal bare huske godt humør og være frisk på at lære noget nyt.
 

Hvilke krav er der omkring briller?

Kontaktlinser til træning er intet krav i Drive. I modsætning til mange andre klubber mener vi at spillerne selv skal tage stilling til om de vil spille med briller eller ej.

 

Hvad nu hvis du/dit barn har spillet meget badminton og er på ranglisten?

Så har vi et rigtig godt træningstilbud til dig. Se på træningstiderne og find ud af, hvilke dage træningen passer til dig. Kontakt ungdomsformanden på drive.usu@gmail.com


Hvilke andre former for aktiviteter har vi?

Hvert år bliver der afholdt klubmesterskab, julehygge og som noget nyt også træningslejr. Der kan læses mere om dette under "Aktiviteter". Plus så plejer vi altid at finde nogle store turneringer hvert år, som vi tager en masse med ud til :) Disse turneringer bliver derfor også et socialt punkt, da det ikke går stille for sig.

 

Breaking news: Niels Thøgersen er fratrådt som formand. Henrik Bynck har 

overtaget posten. Stor tak til Niels for det arbejde, han har lagt i klubben 

gennem årene.BLIV MEDLEM AF DRIVE BADMINTONKLUB - klik her!


INDBETALING AF KONTINGENT:

Vi benytter os af online betaling af kontingent via 'Badmintonpeople'.
 

Vær opmærksom på, at der kan opstå komplikationer ved betaling via Ipad eller Iphone - brug derfor din PC til betaling.

Som noget nyt kan man også betale via MobilePay:

 

Indbetal til nr. 44011

Drive Badmintonklub

NB! Husk at anføre spillernavn i feltet og holddag i besked/tekstfeltetGratis badmintonøvelser til træningen