Gå til startsiden her >>

BadMINIton


BadMINIton er leg, træning af koordinaton og motorik, masser af succesoplevelser og en times sjov sammen med enten din mor eller far.
For drenge og piger ml. 3 og 7 år.

Hvad er BadMINIton?

Hovedformålet med BadMINIton er, at børnene skal blive glade for at røre sig og for at bruge sig selv og sin krop på en sjov måde. Til BadMINIton får hele familien chancen for at lege badminton, og få nye oplevelser sammen.

Hvorfor BadMINIton?

Badminton er en sport, der træner både styrke, motorik, koordination, smidighed og kondition - altså en masse gode basale bevægelseselementer, som man har glæde af hele livet. Til BadMINIton integreres bevægelseslære med leg, og vigtigst af alt: badminton gøres nemt, så børnene har det sjovt og får masser af successer! Endvidere får børnene mulighed for at lære en god teknik, som de kan bruge fremadrettet, hvis de bliver hooked på badmintonsporten.

Er det for hele familien?

Ja, dét er det. Faktisk er det en betingelse for at deltage, at der også er mindst én forælder med barnet. Der stilles ingen krav til forældrenes evner - man kommer langt med godt humør og et åbent sind. Forældres deltagelse er helt afgørende i rollen som kastere/oplæggere og dermed også afgørende for at kunne gennemføre en god træning.

Hvornår er det?

Hver lørdag kl. 10.00-11.00 i Mariendalshallen, 2000 Frederiksberg, med opstart lørdag d. 5 september. Det koster 25 kr. pr. barn pr. gang, som betales på dagen + 150 kr. i indmeldelsesgebyr. 

BEMÆRK: Grundet holdkampe og andre arrangementer i hallen aflyses BadMINIton nogle lørdage - husk at holde dig opdateret på Facebooksiden eller her på siden - Nyheder.

 

Breaking news: Niels Thøgersen er fratrådt som formand. Henrik Bynck har 

overtaget posten. Stor tak til Niels for det arbejde, han har lagt i klubben 

gennem årene.BLIV MEDLEM AF DRIVE BADMINTONKLUB - klik her!


INDBETALING AF KONTINGENT:

Vi benytter os af online betaling af kontingent via 'Badmintonpeople'.
 

Vær opmærksom på, at der kan opstå komplikationer ved betaling via Ipad eller Iphone - brug derfor din PC til betaling.

Som noget nyt kan man også betale via MobilePay:

 

Indbetal til nr. 44011

Drive Badmintonklub

NB! Husk at anføre spillernavn i feltet og holddag i besked/tekstfeltetGratis badmintonøvelser til træningen