BadMINIton

BadMINIton er leg, træning af koordinaton og motorik, masser af succesoplevelser og en times sjov sammen med enten din mor eller far.
For drenge og piger ml. 3 og 7 år.

Hvad er BadMINIton?

Hovedformålet med BadMINIton er, at børnene skal blive glade for at røre sig og for at bruge sig selv og sin krop på en sjov måde. Til BadMINIton får hele familien chancen for at lege badminton, og få nye oplevelser sammen.

Hvorfor BadMINIton?

Badminton er en sport, der træner både styrke, motorik, koordination, smidighed og kondition - altså en masse gode basale bevægelseselementer, som man har glæde af hele livet. Til BadMINIton integreres bevægelseslære med leg, og vigtigst af alt: badminton gøres nemt, så børnene har det sjovt og får masser af successer! Endvidere får børnene mulighed for at lære en god teknik, som de kan bruge fremadrettet, hvis de bliver hooked på badmintonsporten.

Er det for hele familien?

Ja, dét er det. Faktisk er det en betingelse for at deltage, at der også er mindst én forælder med barnet. Der stilles ingen krav til forældrenes evner - man kommer langt med godt humør og et åbent sind. Forældres deltagelse er helt afgørende i rollen som kastere/oplæggere og dermed også afgørende for at kunne gennemføre en god træning.

Hvornår er det?

Hver lørdag kl. 10.00-11.00 i Mariendalshallen, 2000 Frederiksberg, med opstart lørdag d. 5 september. Det koster 25 kr. pr. barn pr. gang, som betales på dagen + 150 kr. i indmeldelsesgebyr.

BEMÆRK: Grundet holdkampe og andre arrangementer i hallen aflyses BadMINIton nogle lørdage - husk at holde dig opdateret på Facebooksiden eller her på siden - Nyheder.