Holdkampe

Vi kom, vi så og vi sejrede

Holdkampe er en rigtig god måde til at komme ud og spille kampe. Vi tager af sted som et samlet hold, hvad enten vi spiller på ude- eller hjemmebane. Og modsat de individuelle turneringer, er de ganske gratis at spille.

Vi opfordrer ALLE vores ungdomsspillere til at deltage til holdkampene, da det er godt for det sociale i klubben, styrke venskabet mellem spillerne og er en rigtig god spillemæssig oplevelse. Derfor - bliver du spurgt om du vil spille, ser vi gerne, at du siger "ja".

Der er altid en holdleder med børnene ude til kampene.

U11:

1.holdet: 1 serie (4+3)
2. holdet: 2. serie (4+2 A)

U13:

1.holdet: 2. serie (4+2 M)

2.holdet: Serie X1 (4 spillere C)

U15:

1.holdet: 2 serie (4+2 M )
2. holdet: 3. serie (4+2 M)

U17:

1.holdet: serie 2 (4+2 M)

- for vores u17 og u19, der har brug for niveaumæssige højere udfordringer, vil der som altid være seniorholdkampe.

Udover at have mulighed for at spille sig på de normale seniorhold, står ungdom også selv for et hold i serie 4 - vores "ungseniorhold".

Se en samlet oversigt over Drives hold i holdturnering her: Drive til holdkampe