Ny spiller i Drive Ungdom?

Hos Drive er der altid plads til en spiller og ven mere. Under fanebladet træningstider kan du finde den træning(er), som lyder god for dig og så kan du ringe til ungdomsformanden Henrik Bynck på tlf. 6171 1919 og aftale en prøvetime. Du kan læse mere om det praktiske omkring træningen nedenfor.

Vi glæder os til at se dig!

Hvad med ketsjere og bolde?

Når du er helt ny som spiller, skal du bare sørge for at huske dig selv. Vi har nemlig altid låneketsjere klar til alle nybegyndere.
Hvis du selv har nogle indendørssko, så må du meget medbringe dem, da det at spille på strømpefødder kan give nogle slemme rutsjeture. Hvis du ingen indendørssko har endnu, kan du i nød spille med bare fødder. Du vil ikke være hverken den første eller sidste der gør det.
Bolde skal du heller ikke tænke på, da dette er noget træneren nok skal sørge for.

Så du skal bare huske godt humør og være frisk på at lære noget nyt :)

Hvad koster det at spille i Drive?
Det er billigt at spille i Drive Badminton Klub. Se priserne - klik her!

Nybegynder, øvet eller ?
Vi har mange forskellige hold og vi kan helt sikkert finde det helt rigtige til dig. Se hvornår holdene spiller - klik her!

Hvilke andre former for aktiviteter har vi?

Hvert år bliver der afholdt Klubmesterskab, Julehygge, Træningslejr samt andre små sociale arrangementer som "pizza og prof", "badminton og bagel", "Black Friday" og en masse andet. Du kan læses mere om dette under "Aktiviteter".
Herudover spiller vi holdkampe i weekenden, hvor man spiller på hold sammen med de andre fra klubben og klubben har udvalgt nogle fokusturneringer, hvor en Drive-træner vil være med i hallen, og hvor vi håber at mange Drivere tilmelder sig.

Hvilke krav er der omkring briller?

Kontaktlinser til træning er intet krav i Drive. I modsætning til mange andre klubber mener vi at spillerne selv skal tage stilling til om de vil spille med briller eller ej.

Hvad nu hvis du/dit barn har spillet meget badminton og er på ranglisten?

Vi synes selv vi har byens bedste trænere, så vi kan udfordre alle spillere på det niveau der er på.
Kom ned og få en prøvetime, uanset hvilken række du er i nu.

ONSDAG DEN 2. MAJ 2018 KL. 19:30 AFHOLDES

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MARIENSDALSHALLEN

2. Bestyrelsen aflægger beretning
3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse
4. Fastsættelse af kontingent ogindmeldelsesgebyr
5. Behandling af indkomneforslag
6. Valgaf bestyrelse og bestyrelsessuppleanter, jfr.§ 17
7. Valgaf revisorog revisorsuppleant

Forslag og lovforslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen,
skal være formanden (hont@mail.dk)
ihænde senest 7 dage før generalforsamlingens afholdelse.

BLIV MEDLEM AF DRIVE BADMINTONKLUB

DIGITAL INDBETALING AF KONTINGENT