Der sker hele tiden noget i Drive....

Vi holder løbende små og større arrangementer i Drive -og de kan typisk findes under vores side "aktiviteter".
Hen over hele sæsonen spiller vores unddomsmedlemmer også holdkampe og mange spillere er ude at spille åbne stævner.

Vi vinder af og til en medalje og der er af og til en spiller, der rykker op i en anden række.

Nyheder deler vi løbende på vores Facebook-side - find den her: Drive Ungdom facebook eller BadMINItons facebookside: MINITON DRIVE

Prøvetræning

Der er altid plads til flere i Drive og gode klubkammerater kan man ikke få for mange af! Kom ned og få et par gratis prøvetimer og se om badminton er noget for dig. Se trænere og tider her:Træningstider