Veteran

DBK-veteranafdeling er ligesom den øvrige del af klubben meget rummelig og alsidig. Vi lægger stor vægt på at have det sjovt og hyggeligt på og uden for banen samtidig med, at der er mulighed for at tage træningen seriøst.

En stor del af klubbens veteranmedlemmer deltager i holdturneringen i flere rækker.

Veteran – det lyder værre, end det er! Du skal blot være fyldt 40 år, så kan du deltage i holdturneringen for veteraner.

Et turneringshold består af 4 damer og 6 herrer
Er du spilleren, der gerne vil have noget ud af din træning og samtidig være en del af en social klub, så er Drive Badmintonklub helt sikkert noget for dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i hallen!