Seniorafdelingen

I Drive Badmintonklubs seniorafdeling går vi op i et socialt miljø, hvor alle der kommer i klubben er glade.
Vi går op i træning med højt niveau og et kompetetivt element, hvor det er vigtigt at man tager ansvar og kræver af hinanden. Det giver os bedre forudsætninger til træningen såvel i holdturneringen.

Træninger

Træningen i seniorafdelingen er niveau-opdelt i A- og B-træninger (se underfanen "A- & B-træning".

Det er et krav, at man på disse hold prioriterer og spiller holdkampe.

Prøvetræning

Principielt tilbydes prøvetræning på vores B-træning, da der i klubben er konkurrence om at spille på A-træningen der bliver vurderet ud fra niveau, træningsmentalitet, fremmøde, m.m.

Sociale arrangementer

Der bliver afholdt adskillige arrangementer i løbet af sæsonen, såsom opstartsfest, julefrokost, fastelavnsfest, beer-pong turnering og sæsonafslutningsfest. Arrangementer kan både blive holdt i klubben, men også ude i bylivet.

Turneringer

Vi tager ud til turneringer i løbet af året, heraf en større klubtur er ofte til Odense Classic i foråret.

Kontakt seniorafdelingen her:
BadmintonPlayer